Tormas peeti XVI Vilma Mõtte mälestusturniir võrkpallis

Torma spordihoones peeti reedel ja laupäeval kuueteistkümnendad Vilma Mõtte mälestusvõistlused võrkpallis.


Kui tavaliselt on mälestusturniiril kaasa teinud vaid veteranide segavõistkonnad, siis tänavu otsustasid korraldajad ajakavva lisada ka tüdrukute U14 vanuseklassi turniiri. “Torma U14 vanuseklassi tüdrukud on hästi mänginud nii Eesti meistrivõistlustel kui ka maakondlikel turniiridel,ˮ selgitas toimunud muudatust SK Torma Sport juhataja Aarne Neimann.

Eesti meistrivõistluste Ida regiooni I etapil Rakveres teise koha saanud ning Jõgevamaa miniliigas Jõgeva ja Põltsamaa naiskondade ees võidutsenud Torma tüdrukud olid ka Vilma Mõtte mälestusturniiril kindlad ‒ kõik viis kohtumist võideti 2:0. Torma võistkonnas mängisid Kaisa Neimann, Marite Manglus, Karol Kattel, Evelin Karu, Liisi Lindsalu, Egel-Emilie Tooming, Anette Välb, Sirli Pärn ja Marili Aru.

Teise koha sai Jõgeva Serv, järgnesid Lähte, SK DUO, Katoliku SK ja SK DUO II.

Veteranide segavõistkondade turniiril võttis tasavägises heitluses esikoha Viljandi, järgnesid Torma, Jõgeva ja Põltsamaa.

  1. aastal Villu Ojassalu eestvedamisel algust tehtud turniiriga meenutatakse Torma kooli endist direktorit Vilma Mõttet (1936-1988), kes oli ka ise aktiivne võrkpallur ning kergejõustiklane.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus