Jõulumeeleolu loomiseks. Kaamose vastu

Teine advent on seljataga ja õige aeg jõulumeeleolu loomiseks. Kuigi meil hakatakse suurtes kaubanduskeskustes (mida Jõgevamaal veel õnneks või kahjuks pole) jõulumeeleolu looma juba oktoobri lõpus. Jõululauludega. Ja kogu jõuluaegne tingel-tangel tuleb müüki sisuliselt esimese lumega. Tänavu tuli see õige vara, juba esimesel novembril.

Kaks bussi ootavat meest rääkisid omavahel, et kogu jõulutunne on nii ära lörtsitud, et siis kui õige aeg käes, tahaks juba tropid kõrva panna…

Juba neljapäevast läheb lahti Vudila jõulumaa, mis seekord 22. detsembrini kestab. Ikka jõulumeeleolu loomiseks. Ja samas väga praktilise eesmärgiga teha piparkooke, valmistada jõulukaunistusi ja üldse – olla loominguline ning leida isikupäraseid võimalusi kõikvõimaliku jõulunänni meisterdamiseks.

Hakkajad on ka külaseltsid, kes oma liikmetele erinevaid jõulukaunistuste ja jõulutoitude valmistamise töötubasid pakuvad. Nutikatel pereemadel on üksteiselt palju õppida. Pikad ja pimedad hilissügise õhtud lähevad niiviisi väga kiiresti. Eks meil olegi nii, et kord on lumevalgus ja siis jälle pole. Loodetavasti jõuluajal ikka on.

Jõulumeeleolu loomiseks. Kaamose vastu

blog comments powered by Disqus