Noorus-96 parandas taas tabeliseisu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga 23. vooru kohtumises alistas Jõgeva SK Noorus-96 pühapäeval koduväljakul Võru JK 8:2 ning tõusis liigatabelis üheksandale kohale.

Turniiritabelisse läheb jõgevalaste võit siiski kujul 8:-, sest Võru JK eest käis platsil ka diskvalifitseeritud mängija Tarvo Piho.

Heas hoos olid pühapäeval Kaarel Põldma ja Kristjan Kuldmägi, kes lõid Võru meeskonna väravavõrku vastavalt viis ja kolm palli. Viimases kahes kohtumises kokku üheksa väravat löönud Kaarel Põldma arvel on nüüd 17 tabamust, liiga edukamate väravaküttide tabelis on ta Marek Šatovi (Tartu Merkuur; 24 väravat) ja Artur Makarovi (Jõhvi Lokomotiv; 22) järel kolmandal kohal.

Kolmanda järjestikuse võidu saanud Noorus-96 on kolm vooru enne meistrivõistluste lõppu 28 punktiga liigatabelis üheksandal kohal. Samuti 28 punkti kogunud Tallinna Legion on kümnes, üheteistkümnendal kohal olev Tallinna Piraaja kaotab aga nüüd juba viie silmaga. Koha võrra kõrgemal olevast Võrust jäävad jõgevalased maha kolme punktiga.

Liigavõidu poole on teel 54 punkti kogunud Tartu Merkuur, kes edestab Jõhvi Lokomotivi kuue ja Lasnamäe Ajaxit kümne punktiga.

Pühapäeval kohtub Noorus-96 Tabasalus sealse JKga Charma. Turniiritabelis seitsmendal kohal oleva Charmaga mängisid jõgevalased juunikuus koduväljakul 2:2 viiki.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus