Tähe esindusmeeskond jõudis Läti liiga põhiturniiril viiendale kohale

Möödunud nädalavahetusel spordikeskuses Virtus toimunud Läti meistrivõistluste mängudel alistas  spordiklubi Jõgeva Tähe esindusmeeskond meeskonnad Telms/Energokomplekss ja FK Bauska ning lõpetas põhiturniiri viienda kohaga.

Laupäevases mängus võitis Tähe esindusmeeskond 6:2 võistkonda Telms/ Energokomplekss. Kaks väravat viskas Ilmar Niitov  ning palli väravasse said ka Raul Kivi, Alari Pagi, Nikolai Roop ja Targo Treial. Mängu parimaks tunnistati väravavaht Rainer Kalde, kes maksimaalset pinget  rakendades Tähe väravat lätlaste pallide vastu kaitses. Mitmete pealtvaatajate arvates andsid aga mängu võitmise eesmärgil endast parima kõik esindusvõistkonna liikmed.

Pühapäeval võitis aga Tähe  tasavägises kohtumises meeskonda FK Bauska 6:5.  Mängus tunnistati parimaks Ilmar Niitov, kes viskas kolm väravat ning 53 sekundit enne normaalaja lõppu ka otsustava võiduvärava. Söödu värava löömiseks andis Kaido Ingver. Samuti viskasid mängus väravaid Tanel Soidla ja Raul Kivi.

“Läti meistriliiga põhiturniiril jõudis Tähe esindusmeeskond viiendale kohale. 1/8 finaalis on meie vastaseks Ulbroka võistkond, kellega esimesed kohtumised toimuvad 20. ja 21. veebruaril . Seeria võitmiseks peame võitma kolm mängu,” lausus SK Jõgeva Tähe juhatuse esimees Marko Saksing. 

 JAAN LUKAS   

blog comments powered by Disqus