Kalevipoja rattamaratoni võitis Peeter Pruus

Laupäeval Kuremaa ümbruses sõidetud üheksandal Kalevipoja rattamaratonil sai esikoha Peeter Pruus, kes läbis 67 km pikkuse põhidistantsi ajaga 2:14.10. Minuti ja seitsme sekundiga kaotasid võitjale teise ja kolmandana üle lõpujoone tulnud Peeter Tarvis ja Gert Jõeäär. Kuue parema hulka jõudsid veel Rein Taaramäe, Caspar Austa ja Ivo Suur. M40 vanuseklassis esikoha saanud Erki Pütsep lõpetas üldarvestuses seitsmendana.

Naistest oli kindlalt parim Liisa Ehrberg (2:37.00), kes edestas ligi kolme minutiga Greete Steinburgi ning rohkem kui viie minutiga Janelle Uibokandi.

37 km pikkusel poolmaratonil jõudsid esikolmikusse Erki Laanemäe, Kren Kask ja Toomas Vool. Vooremaa Centrum/Rattabaasi ratturitest sai Rihard Koll parimana 22. koha.

Kalevipoja rattamaratoni pikal distantsil sai lõpuaja kirja 480 ratturit, lühemal distantsil oli 198 lõpetajat.

Kuremaal jõudis lõpule ka kaheksaetapiline Hawaii Express Estonian Cup rattamaratonide sari. Üldkokkuvõttes võttis 8971 punktiga esikoha Peeter Tarvis, Erki Pütsep jäi maha 40 ning Ivo Suur 46 punktiga. Naistest jõudsid hooaja kokkuvõttes esikolmikusse Liisa Ehrberg (8471 p), Greete Steinburg (8395 p) ja Janelle Uibokand (8293 p).

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus