Päästeameti komandod kutsuvad külla

Laupäeval 10. septembril kella 12 – 16 on päästeameti lõuna päästekeskuse päästekomandodes avatud uste päev, teatas ameti pressiesindaja.

Jõgevamaal asuvad päästekomandod Tabiveres Same tee 1, Jõgeval Aia 36, Põltsamaal Pajusi maantee 37A, Mustvees Narva tänav 20. Uksed avavad külalistele ka Palamuse, Voore ja Pala vabatahtlikud.

Päästjad näitavad päästetehnikat, mida ka lähemalt katsuda saab, räägivad oma tööst ja ohutusest ning jagavad infomaterjale. Soovijad saavad tellida koju tasuta ohutusnõustamise. Külalisi võtavad vastu ka mitmed vabatahtlikud komandod, kes lisaks oma töö ja töövahendite tutvustamisele räägivad vabatahtlikeks päästjateks saamise võimalustest ja tulevikuplaanidest.

Kõik oodatud terve perega

Komandode kontaktandmed leiab päästeameti kodulehelt http://www.paasteamet.ee/et/kodanikule/, vabatahtlike päästjate kontaktid saab http://www.paasteamet.ee/et/vabatahtlikud/. Lisainfot saab ka päästeala infotelefonilt 1524. Suurematel rühmadel palutakse eelnevalt komandos külastusaeg kokku leppida. Soovi avaldavad rühmad saavad komandosid kokkuleppel pealikuga külastada ka muul ajal.

Vooremaa