Werol villis rapsiõli suurematesse pudelitesse

Pere Gruppi kuuluv aktsiaselts  Werol Tehased toodab nüüd rapsiõli ka senisest suuremamõõtmelistesse pudelitesse. Möödunud aastal turule toodud maitseõlide  kasutamise vastu on hakanud huvi tundma ka tippkokad.

AS Werol Tehased alustas rapsiõli Olivia villimist viieliitrilisse pudelisse. „Varem pakendasime sellises koguses rapsiõli kanistrisse. Pudelist on aga õli mugavam kallata, pakendi osakaal on tootes väiksem ning kliendile meeldib rohkem, kui õli on läbipaistvas anumas — ta näeb, mida ostab,” rääkis õlitoodete müügijuht Riina Tepaskind, lisades, et sortimendi laiendamiseks pakendab Werol  Olivia rapsiõli ka pooleteiseliitrilisse pudelisse.

„Uued tooted Weroli tootevalikus on Olivia küpsetusõli ja fritüürlõli, mis on  mõeldud fritüürimiseks ja praadimiseks,” rääkis ta. Tootearendus- ja kvaliteedijuhi Marika Vaheri sõnul sisaldavad nii küpsetusõli kui ka fritüürõli lisaainet, mis vähendab nende pritsimist toidu valmistamisel. Fritüürõli  on saadaval viie- ja küpsetusõli liitrises pudelis.

   Werol Tehaste rosmariini-küüslaugu, sidruni ja tilli maitsega õlid tunnistas aga Eesti Toiduainetööstuse Liit möödunud aastal kastmete kategoorias parimaks. Samuti tutvustas ettevõte maitseõlisid Eesti Toidumessil, kus nende toodete maitsebukett leidis Eesti tippkokkade poolt väga head vastuvõttu. „Maitseõlid on mugavustoode. Usutavasti hakkab maitseõlide populaarsus suurenema ka kodusel toiduvalmistamisel, kus praegu on rohkem levinud kuivad maitseainesegud,”  märkis Riina Tepaskind.

 „Võimalik, et lähiajal hakkame valmistama ka mõnda päris uue maitsega õli,” lisas Marika Vaher.

JAAN LUKAS   

blog comments powered by Disqus