Selver kogus Jõgeva haiglale 30 631 krooni

Jõgeva ja Põltsamaa Selver kogusid heategevuskampaaniaga “Koos on kergem!“  30 631 krooni, mis anti esmaspäeval üle Jõgeva haiglale. Saadud  rahaga uuendab haigla pediaatriakabineti sisustust.

Jõgeva Selveri juhataja Lily Kuusmann ja Põltsamaa Selveri juhataja Sirli Põldmaa andsid tšeki SA Jõgeva Haigla juhatajale Peep Põdderile üle.

Kui mullu koguti annetusi 26579 krooni, siis tänavu oli summa masust hoolimata nelja tuhande krooni võrra suurem. Sirli Põldmaa sõnul annetavad inimesed heategevuseks meelsasti. Lily Kuusmann ütles, et kampaania kestis poolteist kuud ja annetusi sai teha pikema aja jooksul.

Käesoleval aastal kogus Selver heategevuskampaania raames pea 130 000 krooni rohkem raha kui eelmisel aastal – kokku 934686 krooni. Annetusi koguti 34 Selveris üle Eesti.

Kampaania “Koos on kergem!“ toimus 26. novembrist 2009 kuni 7. jaanuarini käesoleval aastal üle Eesti 34 Selveris. Kampaania ajal annetab  Selver igalt ostult, mis sooritatakse ükskõik missuguses Selveri kaupluses, kümme senti heategevuseks. Kampaania ajal on kõikide Selverite kassades ja fuajeedes korjanduskastid ning kassade juures müügil 15-kroonised heategevusšokolaadid. Kogu šokolaadide müügist saadud raha läheb haiglatele, sest šokolaadid on Selver eelnevalt välja ostnud. Šokolaadid olid  kampaania ajal eriväljapanekus kassade juures ja varustatud vastava kleebisega. Lisaks jagatakse haiglatele laiali raha, mis on aastaringselt Selveri sularahakogumiskastidesse ja -pallidesse laekunud. Selveri 2009. aasta “Koos on kergem!“ kampaanial oli kaks partnerit: AS Prike Tetley tee ning GlaxoSmithKline Sensodyne ja Parodontaxi hambapastadega. Mõlemad ettevõtted annetasid heategevuseks 60 000 krooni.  Kampaaniaperioodil läks igalt müüdud Tetley tee pakilt 50 senti ja hambapastade pakilt kaks krooni heategevuseks.

iii

HELVE LAASIK

blog comments powered by Disqus