Spordiklubi Tähe võidud ja kaotused uuel aastal

Alanud aastal on Jõgeva Tähe esindusvõistkond saavutanud saalihoki Eesti ja Läti meistrivõistlustel kaks võitu ja kaotanud ühe mängu. Eesti meistriliigas alistas Tähe Automaailm/Team Fatpipe, Läti meistriliigas Lielvarde, kuid kaotas napilt Rubenele.

 

Möödunud pühapäeval Lätimaal toimunud mängus kaotas Tähe esindusmeeskond Rubenele 6:7. Kolm väravat lõi Pavel Semenov ja palli vastase väravasse said ka Marko Saksing, Alari Pagi ja Raul Kivi, kes tunnistati mängu parimaks. „Kohtumises Rubene, Läti ühe tugevama saalihokivõistkonnaga andis meie meeskonnas alguses tunda mõnevõrra unine mängustiil. Viimasel kolmandikul suutsime kaotusseisu küll kolme värava võrra vähendada, kuid neljas värav, mis viigistanuks mängu ja loonuks võimaluse võita, jäi siiski löömata,” kommenteeris esindusmeeskonna kapten Lauri Hõim.

Ülemöödunud nädalavahetusel võitis Tähe esindusmeeskond  tulemusega 13:1 võistkonda Automaailm/Team Fatipipe . Oma tippvormis oli mängiv treener Marko Saksing, kes tabas vastase väravat neljal korral. Kaks väravat lõid Ilmar Niitov, Lauri Hõim ja Targo Treial ning ühe  Kaido Ingver, Nikita Bõstrov ja Raul Kivi.  Meeskonna parimaks tunnistati aga kolm söötu andnud Valery Maslov.

„Automaailm/Team Fatpipe  võistkonnas mängivad peamiselt noored algajad. Nii võisime võitu nende üle ka ette arvata. Punktivahe 13:1 on aga tulemus, millega me vastast vist ammu võitnud pole,” nentis kapten Hõim.

Läti meistrivõistlustel võitis Tähe esindusmeeskond aga võistkonda Lielvarde 9:4.

Selles mängus viskas kolm väravat ja andis kolm söötu Marko Saksing, kes meeskonna parimaks tunnistati.  Kaks väravat lõi Pavel Semenov ning väravat tabasid ka Raul Kivi, Alari Pagi ja Tammi Kivi. „Kui Lätis kaotasime Lielvardele, siis koduhallis suutsime neist tugevamad olla,” lausus Lauri Hõim.

Silmapaistvaid tulemusi on aga saavutanud ka meeskond SK Tähe 97, mille poisid võitsid kõik kolm mängu Tamsalus toimunud U13 lõunatsooni meistrivõistluste teises ringis. Väravaid lõid ja sööte andsid nendes mängudes Nikita Shnurov, Lauri-Robert Indus, Urmo Olesk, Andreas Õun, Ermo Narits, Kristian Pint, Mathias Einamann ja Tarvo Kivisilla

Kahe ringi kokkuvõttes on SK Tähe 97  kogunud 14 punkti ja praeguse seisuga ollakse lõunatsoonis II kohal.

Tähe esindusmeeskond asub järgmisena võistlustulle täna,  23. jaanuaril kell 18 spordikeskuses Virtus, kus vastaseks on võistkond Augur.  Selle mängu tulemusena võib selguda ka Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitja. Tähe  ootab oma mängule kaasa elama ja pöialt hoidma võimalikult paljusid toetajaid ja fänne. 

iii

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus