Pool muna on parem kui tühi koor

Maanteeameti eile teatavaks tehtud otsust jätta Jõgeva esindus siiski alles ja töötama kolmel päeval nädalas saab ainult tervitada. Töövõidu saab oma kontole kirjutada ka ajakirjandus. Küllap riigiamet nii võimsat protestilainet ei oodanud.


Teisipäevasel pressikonverentsil välja toodud statistika on põnev selle poolest, et välja valiti just need näitajad, mis iseloomustavad külastuste arvu vähenemist kõikjal maanteeameti büroodes välja arvatud Jõhvi ja Tallinn. Tegemist on täiesti normaalse protsessiga arvestades digitaalsete kanalite võidukäiku ja rahvastiku vähenemist.

Hoopis hull on, et sisulist analüüsi pole tehtud. Otsused langetatakse kabinetivaikuses nii nagu olukord parajasti nõuab. Et majandusministeeriumi koondamisplaan on täis, jäid väikestes linnades tegutsevates büroodes töötavad ametnikud vähemalt esialgu tööle. Kui paljud neist sügisel peavad oma ameti jätma, pole teada. Milline reform meid järgmisel aastal tabab, kui taas peab üle riigi 750 ametnikku tööta jääma, pole samuti veel teada.

blog comments powered by Disqus