Jõgevamaa võrkpalli karikavõistlused 2009

Jõgevamaa võrkpalli karikavõistlusest võttis osa viis naiskonda, eelmisel aastal kuus. Võrkpallinaiskondades on toimunud põlvkondade vahetus, praegu on enamik mängijaid nooremad kui 25 aastat. Naiskonnad  mängisid eelmängud  turniirisüsteemis Torma spordihoones, kus selgitati välja kaks tugevamat võistkonda.

Kaks tugevamat võistkonda Põltsamaa Spordikool ja Torma Sport kohtusid finaalmängus Kuremaa spordihoones. 

Karikavõistluse võitis naiskond Torma Sport,  kus mängisid Liina Annok, Kady-Kairit Kerve, Piret Nukka, Piret Nõmm, Jevgenija Lizina, Renna Pärlin, Kadri Lauringson, Siret Meeru, Riina Lüütsepp. Treener: Aarne Neimann

Teise koha saavutas Põltsamaa Spordikool ja kolmanda Carmen.

Naiskondade mänge vaadates on hea tõdeda, et võrkpall Jõgevamaal veel välja ei sure. Eriti hea üllatuse tegid Torma Sport võrkpallurid, kes on jõuliselt edasi arenenud ja tõestanud, et ka väheste õpilastega koolis ja tugevate eesvedajatega on kõik võimalik. Siinkohal ei taha varju jätta teisi treenereid, kes on teinud noortega tööd: Tiiu Õunap, Eva Valksaar ja Jaan Rahuküla. Mainimata ei saa jätta  Andres Lippurit, kes on aastaid Kuremaal võrkpalli hinges hoidnud.

Karikavõistlustest võttis osa 8 meeskonda. Meeskondades ei ole toimunud suuremaid muudatusi,  esindatud  on vanused  kuni 60ni. Noorvõrkpallurite kandepind on väike, ainult Põltsamaa Spordikool ja Mustvee.

Karikavõistluste võitjaks tuli Põltsamaa Spordikooli võistkond, kus mängisid:

Ott Pedosk, Mikk Pedosk, Peeter Jaani, Martin Uusküla, Henri Kukke, Andres Krass, Markel Luik, Kristen Priilinn, Janel Jürisaar. Treener Toivo Uusna

Teiseks jäänud  SK Põltsamaa Tervis kohta peab sama sõnad ütlema nagu naiskonna Torma Sport kohta,  et ei loe elanike arv,  vaid eestvedajate tahe.  SK Põltsamaa Tervis ei andnud kergekäeliselt loobumist, vaid  põhjuseks oli haigestumised.

iii

KAJA TOOM, peakohtunik 

blog comments powered by Disqus