Aidake valida maakonnasipelgas

Kuni kolmapäevani, 15. juunini saavad kõik soovijad KIKi  Facebooki<https://www.facebook.com/KeskkonnainvesteeringuteKeskus/photos/?tab=album&album_id=1141182892590589> lehel anda hääli 2015. aastal valminud heade keskkonnaprojektidele, teatas KIKi projektispetsialist. Maakonnasipelga tiitli saab igast maakonnast projekt, mis kogub nädala jooksul KIKi Facebooki lehel kõige enim hääli. KIK peab laureaate silmas teemakohase tänutahvliga. Valida võib ka mitu lemmikut ning sõbraliku häälega toetada naabreid.
Jõgevamaa projektidest on võimalik hääli anda järgmistele projektidele:

· Euroopa metsanduskoolide kutsealavõistluste korraldamine Eestis 2015.a;

· Kiigemetsa Kooli keskkonnahariduslike õppetingimuste parendamine;

· Ohtlike jäätmete kogumisring MTÜ Ida-Eesti Jäätmehoolduskeskuse territooriumil 2015.a kevadel;

· Luua Metsanduskooli õpperada;

· Alam-Pedja LKA lamminiitude ligipääsetavuse parandamine.
Maakonnasipelga tiitli saab igast maakonnast projekt, mis kogub nädala jooksul KIKi Facebooki lehel enim hääli. KIK peab laureaate silmas teemakohase tänutahvliga.
KIKi kommunikatsioonijuhi Elina Kink ütles, et kuigi rahvahääletusel valitakse igast maakonnast üks parim, on tunnustust väärt kõik nominendid. “Meil oli ka sel aastal väga raske valida igast maakonnast välja vaid viit parimat ning ma olen kindel, et kõik nad väärivad Maakonnasipelga tiitlit võrdselt. Loodetavasti annab juba nende kandidaadiks seadmine kohalikul tasandil julgust rohkem keskkonnaalaseid projekte ette võtta,” sõnas ta.

Vooremaa