Pajusi külaselts pidas aru

Möödunud neljapäeval kogunes Pajusi rahvamajja Pajusi külaselts,  mille liikmed vaagisid käesoleva aasta plaane. Külaseltsi liige Lembit Paal lausus, et kavas on jätkata Pajusi mõisapargi ja jõe äärse ujumiskoha vahelise ala korrastamist ja arendamist. 

Muu hulgas on kavas välja ehitada terviserada ja tenniseväljak. Kavas on ehitada seal asuvatele mõisaaegse teenijatemaja varemetele uus hoone, mida saaks ürituste ajal kasutada ning kus võiksid olla ka tualettruumid. Hoone ülesehitamine võiks maksma minna umbes miljon krooni. Kavas on valgustada ka mõisapargis olevad teed, et seal ka pimedal ajal tervisesporti harrastada.

 Külaseltsi koosolekul oli juttu ka Pajusi oma meenetest. Jüri Vester oli ühendust võtnud Pajusi vallas elava Kadri Vaikloga, kes pakkus ühe ideena välja linasest riidest kandekoti, mida ilmestab puidust rõngale graveeritud Pajusi logo. Jüri Vesteri sõnul on Kadril veel teisigi meeneideid. Reet Alev pakkus ühe  ideena välja Pajusi logoga või mõne muu Pajusi valda iseloomustava pildiga küünla, mida saaks lasta valmistada Võhmas asuvas küünlavabrikus.

Laupäeval, 9. jaanuaril viibis Pajusi külaseltsi esindus uuendatud Sadala rahvamajja avamispeol.

TOOMAS REINPÕLD  

blog comments powered by Disqus