Veteranide karikas jäi Jõgevale

Jõgeval toimunud Eesti spordiveteranide individuaal-võistkondlikel meistrivõistlustel 64ruuduses kabes oli osalejaid  37. Võistlused olid pingelised, naiste ja meeste arvestuses tuli välja anda kaks kuldmedalit ja võistkondlikus arvestuses kaks komplekti pronksmedaleid.

Naistest läks esikoht jagamisele suurmeister Kaari Vainoneni (Tallinn) ja paidelanna Piret Viirma vahel, kes mõlemad kogusid 14 punkti 16st, kolmas oli 11 punktiga Riina Jaanuska (Jõgeva II). Mare Plakso (Jõgeva I) kogus 8 punkti, millega jagas 5.-6. kohta.
Meeste arvestuses pälvisid kuldmedalid nii Enno Eerma (Jõgeva I) kui Andrus  Tull (Järvamaa) 14 punktiga 18st, Uno Plakk (Jõgeva I) oli 12 punktiga 3. Esikolmikule järgnesid 11 punktiga Ain Rool (Järvamaa), Kaljo Siimer (Jõgeva I), Jüri Hermann(Jõgeva II) ja Arvo Rist (Hiiumaa). Edo Jaanuska oli 10 punktiga 11.

Võistkondlikus arvestuses tuli kindlalt võitjaks Jõgevamaa I võistkond 15 miinuspunktiga, järgnesid Järvamaa 25 ning Jõgevamaa II ja Tartumaa võistkond 41 miinuspunktiga.

JÕGEVA KABEKLUBI 

blog comments powered by Disqus