Hokimängijate pronksine hooaeg

Tänavustel Kohtla-Järve karikavõistlustel kolmanda koha saanud Jõgevamaa jäähokiklubi Olivia Oilers lõpetas pronksmedaliga ka Tartu linna meistrivõistluste esiliigaturniiri.


 Põhiturniiril sai Olivia Oilers viie meeskonna konkurentsis neljanda koha, kaheksast mängust võideti üks ja viigistati kaks. Kohamängude avaringis tuli jõgevalastel tunnistada põhiturniiri võitnud Tartu Kajaka kindlat paremust (9:1 ja 10:3).

Kahe võiduni peetud pronksiseerias oli Olivia Oilersi vastaseks Tartu Dünamo, keda põhiturniiril võita ei suudetud. Kui avaringis lõppes meeskondade omavaheline mäng 3:3, siis teises kohtumises võttis Dünamo kindla 8:2 võidu.

Ometi suutsid jõgevalased just otsustavatest mängudes tartlasi üllatada ning said tasavägiselt kulgenud pronksikohtumistes 3:2 ning 4:2 võidud. 9. mail Tartus toimunud avamängus viskas kaks väravat Jüri Narits, korra oli resultatiivne Hannes Pagi. Sel esmaspäeval peetud korduskohtumises jõudsid väravani Marnet Meister, Hannes Pagi , Jüri Narits ja Marko Saksing.

Olivia Oilersi mängijatest olid hooaja kokkuvõttes Tartu linna meistrivõistlustel kõige resultatiivsemad Jüri Narits, Hannes Pagi ja Raul Kivi, meeskonna parimaks tunnistati aga Ain Kastan.

Kolmanda kohaga lõpetas tänavused Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlused ka Jõgevamaa jäähoki koondmeeskond. Olivia Oilersi mängijatel baseerunud meeskond alistas Viljandi 3:2, kuid kaotas teise koha saanud Sakule 0:11 ning meistriks tulnud Tartule 5:13.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus