Tähe U17 tiimile karikavõistlustel teine koht

Tänavustel U17 vanuseklassi Eesti saalihoki meistrivõistlustel hõbemedali võitnud Jõgeva SK Tähe 99 sai teise koha ka eelmisel nädalal Tallinnas peetud Eesti karikavõistlustel.

Kolme meeskonna osavõtul peetud turniiri avamängus alistasid jõgevalased Jäneda SK 9:5. Viie väravaga oli resultatiivseim Andreas Õun, kaks tabamust lisas Heino Avi ning ühe Lauri-Robert Indus ja Alex Guske.

Kuna Jäneda kaotas ka Sparta Team Automaailmale, kohtusid ka karikavõistluste otsustavas mängus samad meeskonnad, kes märtsi lõpus selgitasid Eesti meistrivõistluste võitja. Toona alistas Sparta Tähe 8:3 ning ka see kohtumine algas pealinlastele edukamalt. Avakolmandiku võitis Sparta 3:0 ning teise kolmandiku keskel juhtisid nad juba 6:0. Seejärel ärkasid ka jõgevalased ning alustasid tagaajamist. Andreas Õun ja Ermo Narits viskasid kümne minuti jooksul järjest viis väravat ning vähendasid vahe minimaalseks. Rohkemat Tähe mängijad siiski ei suutnud ning Sparta võitis kohtumise lõpuks 8:5.

Hõbemedali võitsid väravavahid Karl Kalm ja Karlos Viin, kapten Andreas Õun, Ermo Narits, Aleks Deinekin, Rasmus Truuts, Lauri-Robert Indus, Sten Metsar, Heino Avi, Sten Siida, Alex Guske, David Volkov, Karlis Kirsimägi, Karl Kastan ja Kristo Voitk, meeskonna treener oli Marko Saksing.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus