Põltsamaa Motiiv alustas võidukalt

Põltsamaa SK Motiiv alustas neidude U17 vanuseklassi Eesti meistrivõistlusi kahe võiduga ning on kahe vooru järel turniiritabelis teisel kohal.

13. aprillil Tallinnas peetud avamängus alistas treener Silver Nõmmiksaare juhendatav naiskond 3:2 (0:0) Tallinna Ajaxi. Kõik väravad löödi 80minutilise mängu viimase kuueteistkümne minuti jooksul. Põltsamaalaste selle hooaja väravaarve avas 64. minutil Gerda Johanna Leichter, kes eelmisel hooajal esindas Eesti meistrivõistluste teises liigas mänginud Rakvere Tarva naiskonda. Vaid minut hiljem lõi Kristiina Aria Motiivi teise värava ning 68. minutil suurendas Mariana Kees külaliste edu juba kolmeväravaliseks. Võõrustajad siiski alla ei andnud ning vastasid kahe tabamusega. Rohkemat õnneks ei suudetud ning Motiivi minimaalne edu püsis tablool kohtumise lõpuni.

Nädal hiljem kohtusid põltsamaalased Valtu kunstmuruväljakul Raplamaa JK-ga. Külaliste ülekaal oli ilmne ning Motiiv võitis mängu 9:0 (6:0). Mariana Keesi ja Kristiina Aria arvele kogunes võrdselt kolm tabamust, kaks väravat lisas Gerda Johanna Leichter ja ühe Chrystal King.

Kahe vooru järel on kaheteistkümnest meistrivõistlustel osalevast klubist kaotuseta neli. Kuue punktiga on turniiritabeli eesotsas Tallinna JK Legion, Põltsamaa SK Motiiv, Saku Sporting ja FC Elva.

Järgmise mängu peab SK Motiiv 4. mail, kui Tallinnas Hiiu kunstmurustaadionil minnakse vastamisi Nõmme Kaljuga. Nõmme naiskond on kahe vooru järel kolme punktiga viiendal kohal, avavoorus alistati Tartu Tammeka 2:1, kuid seejärel kaotati 1:3 Saku Sportingule.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus