Lõvid tõid Metsatarekese lastele kingitusi

Pühapäeval viisid Jõgeva Lions-klubi liikmed lastekodusse Metsatareke kingituseks jõulukuuse ja 600 liitrit mahla.

iii

Siimusti kandi metsast pärit jõulukuuse tõi Jõgeva lõviklubi liige Mart Kirss. Klubi president Rein Mõts viis koos klubiliikmetega jõulupuu peremaja Andrus teise korruse saali, kus juhataja Marika Tekkel ja lapsed  selle kiiresti ehtisid. „Kui kuusele õigesti läheneda, siis okkad ei torgi, vaid mõjuvad lausa pehmelt,” kõneles lasteperele metsandusliku kõrgharidusega Jõgeva Lions-klubi asutajapresident Ants Paju. Tema hinnangul on lastekodule  toodud kuusk umbes viieteistkümneaastane. Kui kuusk kaunistatud, laulsid lapsed jõululaule.

Lionsklubilased tõid lastekodule kingituseks ka 600 liitrit Aura kaubamärgiga mahla. “Meie jõulueelne külaskäik Metsatarekesse on tänuks  kasvandikele ja töötajatele tubli abi eest Sõpruse pargi korrastamisel,” ütles Ants Paju, kellele  

Marika Tekkel  andis üle talle pühendatud omaloomingulise luuletuse “Puu tänu“. Kõik lastekodu külastanud lõviklubilased said aga kingituseks siinsete poiste ja tüdrukute kaunistatud  küünlad.

Lastekodu Metsatareke ja LC Jõgeva koostöösuhted said alguse mõned aastat tagasi, klubi tollase presidendi Aleksander Kibali algatusel.

iii

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus