Felix tõi turule laktoosivabad jogurtikastmed kalale

Eesti suurim kastmevalmistaja Põltsamaa Felix laiendas oma kastmete sortimenti ning tõi turule kalakujulises pudelis laktoosivabad jogurtikastmed kalale, teatas ettevõte. 

Uuteks kalakastmeteks on tarbijatestis enim poolehoidu saanud köögiviljatükkidega Tartar kalakaste ja Tomatiga kalakaste. “Kala peetakse tervislikuks toiduvalikuks ning Eesti lapsevanemad soovivad, et nende lapsed sööksid rohkem kala. Meie uued kalakastmed on mahedamaitselised, sobides hästi lastele ning andes kalaroogadele viimase lihvi,” ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Tatrar kalakaste sisaldab marineeritud köögiviljasegu ning on heaks kaaslaseks kõikvõimalike küpsetatud, aurutatud või paneeritud kalatoitude kõrval. Tomatiga kalakaste on suunatud just eelkõige lastele, kes on tundlikumad tugevate ja eriliste maitsete osas. Tomatiga kalakaste on ideaalne just kalapulkade kõrvale või kalaburgerite vahele.. Mõlemad Felixi kalakastmed on maheda maitsega ning toodetes on kasutatud eestimaist rapsiõli Uued kastmed on valmis koheseks tarbimiseks, olles heaks kaaslaseks nii kalatoitude kõrval kui ka dippimisel näiteks kalapulkadega.

“Lõbus kalakujuline pudel muudab kala ja kalatoitude söömise laste jaoks lõbusaks ning mänguliseks. Pudelit on samas mugav kasutada – tänu laiale korgile seisab pudel stabiilselt ka tagurpidi, saamaks kätte viimse kui tilga maitsvat jogurtikastet,” lisas Marek Viilol.

Põltsamaa Felix on suurim kastmevalmistaja Eestis, omades ligi 60% ketšupite ning üle 80% salatikastmete turust. Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 350 toodet neljateistkümne erineva kaubamärgi all.
Vooremaa