Mai Treial pälvis Aasta Rahvaliitlase aunimetuse

Rahvaliidu traditsioonilise tunnustuse, Aasta Rahvaliitlase aunimetuse pälvis tänavu  Riigikogu liige Mai Treial

Mai Treiali esitas aunimetuse kandidaadiks Tormas peetud erakonna Jõgevamaa ühenduse konverents. “Pidasime silmas tema põhimõttekindlust, tugevat sotsiaalset närvi ja tõsist kaasaaitamist maaelu edendamisele ja regionaalpoliitiliste probleemide lahendamisele,” ütles maakonna rahvaliitlaste eestvedaja, Torma vallavanem Riina Kull.

“Aasta Rahvaliitlase aunimetus on kõrge tunnustus pikkade aastate vältel tehtu eest.

Riigikogus sotsiaalkomisjoni juhtides ja nüüd opositsioonis olles olen pidanud vajalikuks töötada selle nimel, et kõigile eestimaalastele oleks tagatud kindlustunne. Arvan, et see tunnustus ei kuulu üksnes minule, see on meie meeskonnale, kes me oleme seisnud sotsiaalselt tasakaalustatud arengu eest, ja  rahvaliitlastele, kes oktoobrikuistel linna- ja vallavolikogu valimistel Jõgevamaal kõige suurema tunnustuse said,” märkis Mai Treial.

“Tuhaneid inimesi jääb töötuks või migreerub parema elu otsinguil välismaale.  Paljusid vaevab mure, mis saab selliste tõrjutud, vaesunud ja killustatud perede lastest.  Kindlasti pühendan oma jõu ja teadmised regionaalse tasakaalustatuse ja perede elukvaliteedi parandamiseks  suunatud poliitikale.

Treial kuulutati Aasta Rahvaliitlaseks Pärnus peetud erakonna kongressil.

iii

JAAN  LUKAS

blog comments powered by Disqus