Omaloomingukonkurss on taas avatud

Omaloominguhuvilistel on aeg näpud arvutiklaviatuurile seada või sahtlisse kirjutatu välja kraamida, sest Jõgeva linnaraamatukogu ja Betti Alveri muuseum on taas välja kuulutanud kirjandusliku omaloomingu konkursi “Betti Alveri jälgedes”.

Konkursikirjutisteks on korraldajad seekord välja pakkunud kolm teemat: “Oma häälega”, “Julm lobisev sajand” ja “Elu on alles uus”. Neljanda võimalusena saab kirjutada vabal teemal.

Võistlustöid oodatakse kõigis kirjandusžanrites ning neid hinnatakse kolmes vanuserühmas: 7.-9. klassi, 10.-12. klassi ja täiskasvanute vanuserühmas. Võistlustööd tuleb 18. maiks viia või saata Jõgeva linnaraamatukokku, mis asub aadressil Lai tn 4, 48306 Jõgeva. Elektronposti teel saab kirjatöid saata aadressil info@jogeva.lib.ee . Infot saab vajaduse korral küsida raamatukogu telefonilt 772 1572.

Jõgeva linnapäevade aegu, täpsemalt 27. mail kell 14 on kõik kirjutajad ja juhendajad oodatud omaloomingukonkursi pidulikule lõpetamisele, mis toimub Betti Alveri muuseumis. Konkursi korraldamist toetavad Eesti Kultuurkapital ja selle Jõgevamaa ekspertgrupp.

RIINA MÄGI

blog comments powered by Disqus