Felix toetab naiste tantsupidu 15 tuhande supiportsjoniga

Eeloleval suvel saab Jõgeval teoks  II Eesti naiste tantsupidu. Nagu igal sellisel suurpeol, vajatakse ka naiste tantsupeol toitlustajat. Põltsamaa Felix on otsustanud toetada seda suurpidu 15 000 supiportsjoniga.


Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul on ettevõte olnud laulu- ja tantsupidude traditsioonide toetamisega seotud 2007. aastast, mil Felixis valmistati esimest korda suuremas koguses supipõhju noorte laulu- ja tantsupeo tarbeks. Eesti juhtiva toiduvalmistajana ja Jõgevamaa ühe suurema ettevõttena annab Põltsamaa Felix sel moel oma panuse peo edukasse toimumisse. Ka eelmiseks naiste tantsupeoks valmistati supipõhjad Põltsamaa Felixis. Marek Viilol kinnitas, et soov koostööd teha on vastastikune ja toit valmistatakse eestimaisest toorainest.

Naiste tantsupeoks vajalikud kogused valmistatakse eraldi plaani alusel. Peoks tehakse vähemalt kaht erinevat suppi –seljankat ja rassolnikut sealihaga. Põltsamaa Felix  on suurpeoks hästi valmistunud ning täidab tantsupeo korraldajatele antud lubaduse.

Peosupid tehakse valmis aprilli lõpus – mai alguses ja need jõuavad korraldajateni hiljemalt nädal enne peo algust.

Felixis tuleb valmistada ligi 3000 kilo supipõhja.

Põltsamaa Felixi töötajad tantsupeol otseselt toitlustusega seotud ei ole, kuid kui keegi soovib seda vabatahtlikuna teha, siis on see võimalik. Peo korraldajad teevad toitlustuse sujuvaks toimimiseks koostööd mitmete organisatsioonidega, näiteks Kaitseliidu ja koolidega.

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus