Tähe esindusmeeskonna nädalavahetus taas võidukas

Eelmine nädalavahetus möödus spordiklubi Jõgeva Tähe esindusmeeskonnale taas võidukalt, sest Läti meistrivõistlustel võideti meeskonda Pargauja ja Eesti meistriliigas võistkonda  TTÜ SK/Team Exel.

Spordikeskuses Virtus peetud Läti meistrivõistluste mängus võitis Tähe Pargauja võistkonda 12:5. Pärast esimest kolmandikku jäi seis viigiliseks 1:1, teises oldi vastasest tugevam 5:2 ja kolmandas 6:2.  Esindusmeeskonna liikmetest viskas Nikolai Roop neli, Marko Saksing kaks, Ilmar Niitov ja Valery Maslov kumbki ühe värava. Maslov andis ka neli söötu ja tunnistati meeskonna parimaks.

Tallinnas peetud kohtumisel alistas Tähe esindusmeeskond TTÜ SK/Team Exeli võistkonna 6:4 . Esimene kolmandik lõppes Tähele tulemusega 1:0, teine 1:3 ja kolmas 4:1, kokkuvõttes võideti mäng 6:4.  Kolm väravat lõi mängus Nikolai Roop, palli said väravasse ka Margus Guss, Valeri Maslov ja Pavel Semenov. Meeskonna parimaks tunnistati Rainer Kalde.

“Mäng algas väga vara, pidime Jõgevalt välja sõitma juba kell kaheksa. Nii oli ehk algul ka veidi väsimust tunda, mistõttu algul ei läinud kõige paremini. Pärast suutsime siiski end kokku võtta ja võita,” ütles mängiv treener Marko Saksing.

“Augur ja TTÜ SK/Team Exel ongi Tähe esindusmeeskonnale Eesti meistriliigas praegu kõige arvestavamad vastased,” lisas ta.

Eesti meistrivõistluste edetabelis on Jõgeva Tähe esindusmeeskond praegu punktide arvult teisel kohal ja Läti meistriliiga arvestuses tõusti viiendalt neljandale kohale.

“Vaatamata sellele, et mitmed meeskonna liikmed ei saa vigastuste tõttu aktiivses spordielus praegu osaleda, on Tähe suutnud tõestada lausa oma supertaset. Kindlasti on edu soosinud ka fännide ja sealhulgas pereliikmete tugev toetus ning tõeliselt energiline kaasaelamine mängudele,” rääkis SK Tähe juhatuse liige Aita Saksing.

Laupäeval, 5. detsembril on aga spordisõpradel võimalus sõita Lätti Kekavasse vaatama Tähe esindusmeeskonna kohtumist sealse meeskonnaga. Buss  väljub Jõgeva kesklinnast kell 11. Täpsem info telefonil 502 4549. 

iii

JAAN LUKAS   

blog comments powered by Disqus