Torma kohtub veerandfinaalis Paidega

SK Torma Sport korvpallimeeskond alistas Eesti meistrivõistluste esiliigaturniiri play-offi avaringi korduskohtumises Kuressaare meeskonna BC Hundid/ASSA Abloy 73:70 (19:14, 22:19, 17:21, 15:16) ning pääses kaheksa parema hulka.

Avamängu võõrsil ühe punktiga võitnud Torma meeskond juhtis möödunud reedel koduväljakul peetud korduskohtumises kolmanda veerandaja järel nelja punktiga ning eduseisu suudeti hoida ka otsustava perioodi alguses. 4.45 enne kohtumises lõppu 65:59 juhtinud tormalased jäid seejärel mitmeks minutiks kuivale, vastaste visked tabasid korvi aga pea eksimatult ning kui kohtumise lõpuni oli jäänud poolteist minutit, oli Kuressaare juba viie punktiga juhtimas (70:65). Mängu lõpp kuulus siiski kodumeeskonnale – Gintaras Dalke kaugviske ning Märt Tralla vabavisete järel viigistas Torma 57 sekundit enne lõpuvilet seisu, võidu tõid Fredi Parkeri ja Johannes Välbi otsustavatel hetkedel tabatud vabavisked.

Torma mängijatest oli 15 punktiga resultatiivseim Jaanus Annok; Johannes Välb lisas meeskonna punktikontosse 13, Fredi Parker 11, Gintaras Dalke 10 ning Märt Tralla ja Priidik Ulp 9 punkti.

Veerandfinaalis on Torma vastaseks esiliiga tugevamas vahegrupis esikoha saanud Paide meeskond Viking Window. Esimene mäng peetakse homme õhtul Paides, korduskohtumine tuleval nädalal Torma spordihoones.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus