Selgusid Jõgevamaa meistrid kiiruisutamises

Laupäeval peeti Adaveres Jõgevamaa meistrivõistlused kiiruisutamises. Nii meestel kui ka naistel oli kavas kaks distantsi, mehed läbisid 500 ja 3000 meetrit, naised 500 ja 1500 meetrit. Meestest oli mõlemal distantsil ja kokkuvõttes parim Mart Markus, kellele järgnesid Aleks Luik ja Markus Sarap. Naistest võitis kolm esikohta Mariin Sarap, medalikolmikusse jõudsid ka Tuuli Vaher ja Sandra Alusalu.


Päev varem samas peetud Jõgevamaa noorte meistrivõistlustel kiiruisutamises oli võistlustules 88 osavõtjat, lisaks Adavere põhikooli uisutajatele tegid kaasa ka Põltsamaa ühisgümnaasiumi, Pisisaare algkooli, Puurmani mõisakooli ja Torma põhikooli esindajad.

Kiiruiskudel sõitnutest tulid oma vanuseklassis maakonna meistriks Markus Sarap, Mariin Sarap, Mait Tint, Kerli Prohorenko, Art Markkus Tamm ja Lisete Saar. Tavauiskudel olid oma vanuseklassis kiireimad Reigo Laarmaa, Susan Piirak, Joseph Palgi, Helmi-Maria Kutsar, Hergo Laarmaa, Grete Kukk, Kevin Hendrikson, Berit Kukk, Andre Kükker ja Anethe Tops.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus