Saskia Alusalu sai MMil 21. koha

Venemaal Kolomnas eelmisel nädalal toimunud kiiruisutamise üksikdistantside maailmameistrivõistlustel sai Saskia Alusalu naiste ühisstardiga sõidus 21. koha.

Pühapäeval 24 uisutaja osavõtul toimunud ühisstardiga sõitu segasid taas mitmed kukkumised. Lõpufinišisse ei jõudnud neli startinut, kahjuks tabas ebaõnn ka Eesti parimat naiskiiruisutajat. “Kukkusin vahetult enne teist vahefinišit, rüseldes kaasvõistlejatega oma positsiooni pärast,” kirjutas mullustel MM-võistlustel samal alal kõrge kümnenda koha saanud Saskia Alusalu oma Facebook’i lehel. “Kõik kulges plaanipäraselt ja tundsin ennast väga hästi, järgmisel hetkel aga maandusin mattides. Selline sport juba kord on – palju riske ja mitte ühtegi garantiid. Vormiajastus käib ikka hooaja tähtsama võistluse järgi ning seetõttu on juhtunust kahju. Kui marraskil ja sinine küünarnukk välja arvata, on minuga õnneks kõik hästi.”

Naiste ühisstardiga sõidus tuli maailmameistriks Ivanie Blondin (Kanada), kellele järgnesid Kim Bo-Reum (Korea) ja Miho Takagi (Jaapan). MM-võistluste edukaimaks medaliriigiks oli Holland, tulpidemaa kiiruisutajate võidetud kuueteistkümnest medalist olid kuus kuldsed.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus