Aimar Andrusele neljas juunioride meistritiitel

Soomes Porvoos toimunud Eesti ja Soome ühistel juunioride meistrivõistlustel vaba- ja naistemaadluses oli Põltsamaa SK Nipi maadlejatest edukaim Aimar Andruse, kes võitis kehakaalus kuni 66 kg esikoha nii Eesti meistrivõistluste kui ka absoluutarvestuses.

U20 vanuseklassis oma karjääri neljanda Eesti meistritiitli võitnud 19aastane Aimar Andruse ei kaotanud Porvoos viies matšis punktigi. Avaringis alistas ta punktidega 10:0 Miika Kaivolaineni, teises ringis 11:0 Nikita Tšehhonini ja veerandfinaalis 10:0 Olli Rossi. Soomlased pidid Andruse 10:0 paremust tunnistama ka otsustavates matšides: poolfinaalis alistas ta Lauri Ruhaneni ning finaalis Konsta Kvisti. Eesti meistrivõistluste arvestuses läks hõbe Tšehhoninile (SK Kuldkaru) ja pronks Rainer Grosbergile (TÜASK).

Põltsamaa vabamaadlejatest võitsid Eesti meistrivõistlustel hõbemedali Andre Helmerand (kuni 84 kg) ja Sander Saks (kuni 96 kg), pronksmedaliga lõpetasid Marek Kütt (kuni 60 kg) ja Kaimo Aljas (kuni 74 kg). Naistemaadluses sai Eneli Olup (kuni 72 kg) pronksi.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus