Nädalavahetusel Virtuses suur jalgpalliturniir

Sellel nädalavahetusel toimub Jõgeval Virtuse spordihoones saalijalgpalliturniir Wolves Winter Cup 2016. Laupäeval on võistlustules neljanda liiga ja rahvaliiga meeskonnad, pühapäeval mängivad teise ja kolmanda liiga klubid.


“Turniiri mõlemast päevast on ka internetis täispikkuses otseülekanne,” lausus peakorraldaja Kervin Kull. “Turniiridelt jalgpalliülekannete tegemine on Eestis siiani olnud pelgalt tippklubide ja -liigade pärusmaa.”

FC Jõgeva Wolves saadab laupäeval platsile kaks meeskonda, nende konkurentideks on FC Tapiku, Suure-Jaani United, FC TransferWise, VVP-II, Rumori Calcio ja JK Küsimärk. “Eriline on kindlasti seegi, et esimesel päeval osaleb turniiril kaks üdini rahvusvahelist meeskonda ning näha saab ligi kahekümnest välisriigist pärit pallimängijaid,” ütles Kull.

Pühapäevasel turniiril esindab maakonnakeskuse jalgpalli Jõgeva SK Noorus-96, kellele pakuvad konkurentsi FC Pjarnu, Tartu Barca, VVP-I, FC Castovanni Eagles, JK Loo, FC Sahiseb ja FC Loomaaed.

Mõlemal võistluspäeval algavad alagrupimängud kell 10, kohamängudega tehakse algust kell 14 ning finaalkohtumise algusajaks on planeeritud 16.20.

FC Jõgeva Wolves tegi detsembrikuus kaasa Eesti saalijalgpalli karikavõistlustel, kus kaotas 1/16-finaalis tasavägise mängu järel 7:8 Rapla Lokomotiivile. “Huntidest” oli resultatiivseim neli väravat löönud Mart Päll. Kahe tabamuse autoriks märgiti Evert Einroos, ühe värava lõi Kenneth Tomingas.

Jõgeva meeskonna värvid olid esindatud ka Triobeti aastalõputurniiril, Wolves’i toetajatest koosnenud Jõgeva Hundid tegi kaasa fänniturniiril. Kervin Kulli sõnul pälvisid jõgevalased korraldajatelt ohtralt kiidusõnu. “Jõgeva Hunte tembeldati lausa ürituse kõige meeldejäävamaks ning erilisemaks toetajaskonnaks,” lausus ta. “Ligi 50 fänni tribüünile saanud Hundid tekitasid kogu ürituse ajal tohutult möllu, luues saalis õhkkonna, mida isegi Eesti tippklubide fännid ei suutnud üle lüüa.”

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus