Päkapikud piiluvad!

Üks aasta pimedamaid nädalaid on jälle läbi saanud. Põhitegija oli paraku ilm, millega hea koer peremeestki poodi vorsti järele ei saada. Igatahes loodame, et vähemalt selle aasta suuremad tormid on nüüd üle elatud, aga kunagi ei või teada, mis uutel tsüklonitel kostiks kaasas, ja ega ju kätt ette ka ei pane. Tormihoiatustest on kasu vaid nii palju, et teame end ja võimalusel ka oma autot varju all hoida, aga kui katus tuule alla võtab, pole mõtet sünoptikuid süüdistada, et nood piisavalt täpselt ei prognoosinud, sest mida ennetavalt teha annaks?

Homme süüdatakse kolmas advendiküünal ja Jõgeval kuulutatakse jõulurahu kogu Eestile. Jõuluvana kott täitub tasapisi, hoolsatel perenaistel on pühadeostude nimekiri ilmselt lukku pandud ja vähemalt osa kraami juba varutudki.

Aga ärge unustage, et päkapikud piiluvad, kusjuures mitte sugugi ainult lapsi. Nii et ei mingit tülitsemist, pahurdamist ega lohetsemist, täiskasvanuilegi ei teeks paha meeles pidada, et sellised asjad pannakse kusagil kirja…

Võtkem asju rahulikult ja sõbralikult!

blog comments powered by Disqus