Aita valida tänavune Jõgevamaa lemmiksportlane!

Jõgevamaa 2015. aasta lemmiksportlane selgub spordiliidu Kalju ning ajalehtede Vooremaa ja Vali Uudised koostöös toimuval küsitlusel. Valik tuleb teha Jõgevamaa sportlaste hulgast:  arvesse lähevad vaid need sportlased, kes elavad, töötavad või õpivad Jõgevamaal või võistlevad maakonna spordiklubi eest, samuti siit mujale õppima läinud ja käesoleval ajal õppivad sportlased. Esitada võib nii individuaalsportlasi kui ka võistkondi.

Internetis saab kuni detsembri lõpuni oma hääle anda aadressil http://goo.gl/forms/UDiIJstSBV. Igal hääletajal läheb arvesse vaid üks hääl, valijatele on ette nähtud loosiauhinnad.

Eilehommikuse seisuga oli hääletanuid juba 184, vähemalt ühe hääle oli saanud 31 Jõgevamaa sportlast või võistkonda. Siiani on oma lemmikute toetuseks kõige edukamalt suutnud mobiliseeruda maakonnakeskuse spordisõbrad, tähelepanuväärne on seejuures ka mitmete lootustandvate noorsportlaste kõrge positsioon.

Liidrikohal on Jõgeva SK Tähe/Olivia saalihoki esindusmeeskonnas ning Jõgeva SK Noorus-96 jalgpallimeeskonnas mängiv Nikolai Roop. Talle järgnevad kergejõustiklane Kadi-Liis Viiar, kiiruisutaja Marten Liiv, trikirattur Markus Päll, kiiruisutaja Saskia Alusalu, kardisõitja Priit Sei, jalgpallur ja kergejõustiklane Daniel Aganitš, jalgpalliklubi FC Jõgeva Wolves jpt.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus