Aita valida tänavune Jõgevamaa lemmiksportlane!

Kui viimastel aastatel on Jõgevamaa parimate sportlaste, võistkondade ja treenerite valikul sõnaõigus olnud vaid JSL Kalju juhatusel ja spordiklubidel, siis tänavu saavad oma lemmiku valida ka Jõgevamaa elanikud.

Jõgevamaa 2015. aasta lemmiksportlane selgub spordiliidu Kalju ning ajalehtede Vooremaa ja Vali Uudised koostöös toimuval küsitlusel. Valik tuleb teha Jõgevamaa sportlaste hulgast – arvesse lähevad vaid need sportlased, kes elavad või töötavad või õpivad Jõgevamaal või võistlevad maakonna spordiklubi eest, samuti siit mujale õppima läinud ja käesoleval ajal õppivad sportlased. Esitada võib nii individuaalsportlasi kui ka võistkondi.

Detsembrikuu jooksul on kõigil maakonna elanikel võimalik anda oma hääl aadressil http://goo.gl/forms/UDiIJstSBV, samuti saab kasutada kõrvalolevat talongi. Iga hääletaja saab anda vaid ühe hääle, valijatele on ette nähtud loosiauhinnad.

Auhind antakse maakonna lemmiksportlasele üle 16. jaanuaril Põltsamaal toimuval kultuuri- ja sporditegijate tänuüritusel. Pildil tänavu jaanuaris auhinnatud spordirahvas.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus