Tähe alistas noortekoondise

Eesti saalihokimeistrivõistlustel alistas Jõgeva SK Tähe/Olivia pühapäeval Eesti U19 koondise 14:5 (4:2, 5:1, 5:2), liigatabelis on jõgevalased kolmandal kohal.

Eesti saalihoki tulevikulootused suutsid Tähega sammu pidada ligi 25 minutit. Tähe 3:0 algedu järel (väravad viskasid Nikolai Roop, Mathias Einamann ja Andreas Õun) suutis noortekoondis Egert Unga ja Kermo Uue tabamustest vahe minimaalseks vähendada. Teise kolmandiku algul viskas Mario Paulus arvulisest ülekaalust Tähe neljanda värava, kuid ka sellele suutsid noored vastata, taas oli täpne Kermo Uue. Seejärel läks aga Tähe oma teed – Andreas Õun, Nikolai Roop, Margus Guss, Ilmar Niitov, Tanel Soidla ja Mario Paulus viskasid järjest seitse väravat ning tosin minutit enne lõpusireeni juhiti juba 11:3. Lõpuminutitel tegid noortest skoori veel Egert Unga ja Stenver Savi, Tähe mängijatest said väravad kirja Sander Lehtme ja Tanel Soidla.

Teistes mängudes alistas EMÜ SK kindlalt 12:4 TTÜ SK, Sparta Team Automaailm mängis aga 5:4 üle SK LINK/Saku. Kolme vooru järel on Spartal 9, EMÜl 8 ja Tähel 5 punkti, järgnevad võrdselt ühe punktiga Saku ja TTÜ.

Meistriliiga mängud jätkuvad 13. novembril, kui Tähe läheb kell 19.30 koduhallis vastamisi Sakuga. Vahepeal peab veebruaris Tallinnas peetavaks MM-valikturniiriks valmistuv Eesti saalihokikoondis kaks kontrollkohtumist Läti meistriliiga tippklubidega. Esimene neist, kus Eesti koondise vastaseks on Läti liigas teist kohta hoidev Lekrings, peetakse sel laupäeval kell 17 Jõgeval Virtuses. Tähe mängijatest kuulub Eesti koondisse Mathias Einamann.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus