Saare vallas tegutsev Pille pood sai uue hingamise

Võttes arvesse klientide soovi ja tugevamat konkurentsivõimet,  kohandas osaühing Pilleriini Äri Saare vallas Vanassaare külas asuva väikepoe kiirtoitlustuskohaks.


Ettevõtja Pille Zarubin kavatseb kehakinnituse pakkumiseks ja koosviibimiste korraldamiseks kohandada ka kaupluse kõrval asuva kunagise sepikoja.

Agronoomiharidusega Pille Zarubin hakkas kaheksateist aastat tagasi Jõhvi-Tartu maantee ääres Pille poodi pidama. “Ostjaid jätkuks piisavalt. Majanduskriis tekitas aga meilgi mõõnaperioodi. Raske oli konkureerida ketipoodidega. Müügitegevus toimus siiski pidevalt. Vaid ühe talvise hooaja olime suletud. “Vee peale” jäämiseks tuli tegevussuunda uuendada. Nii hakkasime alates juulist rikkalikumas valikus suupisteid ja sooja toitu pakkuma. Kaupluse sisekujundust me ei muutnud, küll aga ostsime mitmed seadmed soojade roogade ja küpsetiste valmistamiseks,” rääkis toitlustuskoha omanik.

Pille Zarubini sõnul on meenüüs koduse retsepti järgi valmistatud liha-, singi- ja moosipirukad, veiselihahamburgerid, kebabisaiad, pelmeenid, šašlõkk ja teisedki soojad toidud.

“Suvekuudel käis meil piisavalt palju rahvast. Toole ja laudu ümber paigutades saime kõik soovijad ära toitlustada. Ilusate ilmadega istuti meelsasti ka õues,” rääkis OÜ Pilleriini Äri juhatuse esimees.

“Kunagi elas majas, kus praegu asub kauplus, sepp, ning maja kõrval asus sepikoda. Soliidses eas kahekorruselisse hoonesse kavatseme samuti rajada söögikoha, kus saab ka koosviibimisi korraldada.  Samuti hakkame seal demonstreerima omaaegset sepatööd.  Alustasime juba taastamis- ja ehitustöödega, mis aga majanduslikel põhjustel praegu pooleli on jäänud. Tarvis on mõelda, kust jätkamiseks raha saada. Senini oleme firmat arendanud omafinantseeringutega, kuid uurime ka rahastamisvõimalusi mõne toetuse kaudu,” lausus ettevõtja.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus