Jõgevamaa noortemeeskonnad võidukad

C1-vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel osalev Jõgeva SK Noorus-96 on B-turniiri viimastes mängudes saanud kaks suureskoorilist võitu. Tallinna JK Kalev alistati 6:0 ning möödunud reedel mängiti 4:0 üle Kohtla-Järve JK Järve.

Tallinna Kalevile lõi kolm väravat Raul-Martin Sirkas, kaks väravat läks Kristjan Rummi ning üks Kirill Matiitšini arvele. Kohtla-Järvele tegi enim pahandust Kristjan Rumm, kes lõi kõik neli väravat.

Turniiritabelis on Noorus-96 12 punktiga kuuendal kohal. Liidrina jätkab 31 punkti kogunud Tartu FC Santos, kaks mängu vähem pidanud Tartu JK Merkuur-Juunior on 20 punktiga teine.

Homme kell 17 lähevad jõgevalased aleviku staadionil vastamisi seitsmendal kohal oleva Paide Linnameeskonnaga.

Põltsamaa Spordi B2-vanuseklassi meeskond lõpetas Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiri teise kohaga. Viimastes mängudes alistati Paide LM Tapa 8:0 (Kristjan Heinmäe lõi viis, Sander Tõnisoo kaks ning Karl Kolts ühe värava) ning JK Tallinna Kalev Jüri 2:0 (väravad Egon Hendriksonilt ja Kristjan Heinmäelt).

Pärnu JK ja Põltsamaa Sport kogusid võrdselt 45 punkti, viiki jäädi ka omavahelistes kohtumistes: aprillis võitis Pärnu kodus 4:1, augustis oli aga Põltsamaa sama tulemusega parem oma koduväljakul peetud mängus. Et aga väravate vahe oli pärnakatel parem (vastavalt 169:10 ja 122:16), kuulus esikoht neile. Kolmas oli 34 punktiga Sillamäe Kalev.

Turniiri edukamate väravalööjate edetabelis oli kolme parema hulgas kaks põltsamaalast. 63 tabamusega ülekaaluka esikoha saanud Artur Šaldale (Pärnu JK) järgnesid Sander Tõnissoo (39) ja Kristjan Heinmäe (35).

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus