Mart Toom võitis rannavõrkpallis meistrikulla

Pärnus peetud Eesti rannavõrkpalli meistrivõistlustel võitsid kuni 18-aastaste noormeeste hulgas esikoha põltsamaalane Mart Toom ja viljandlane Silver Maar. Laupäeval toimunud turniiri otsustavas kohtumises mängisid Maar ja Toom üle paari Nikolai Chukhnenkov / Iljan Helendi, pronksmedali võitsid tänavuses noorte karikasarjas esikoha saanud Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Põltsamaalased Rainer Kulp ja Karl-Joosep Kesküla said kaheteistkümne osalenud tiimi hulgas seitsmenda koha.

16-aastane Mart Toom tuli rannavõrkpallis Eesti meistriks teist aastat järjest – mullustel meistrivõistlustel võitis ta koos Silver Maariga esikoha U16 vanuseklassis, kuni 18-aastaste turniiril saadi tookord kolmas koht.

Põltsamaalased lõid kaasa ka päev hiljem peetud U20 vanuseklassi turniiril, kus edukamad olid viienda kohaga lõpetanud Kulp ja Kesküla. Toom ja Maar lõpetasid seitsmendatena, Eesti meistriteks tulid Karli Allik ja Ragnar Kalde.

Kuressaares peetud meeste rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustel kaitsesid mullust esikohta Karl Jaani ja Rain Raud. Poolfinaalis alistasid Jaani ja Raud 21:14, 16:21, 15:12 Aleksei Povjakeli ja Maksim Petrovi, finaalis mängiti aga 21:10, 21:11 üle Rivo Vesik ja Sten Esna. Põltsamaalt pärit Karl Jaanile oli see kolmas rannavõrkpalli meistritiitel, esikoha võitis ta ka 2010. aastal koos Rivo Vesikuga mängides.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus