Põltsamaa jalgpallurid taas võidukad

Neidude B-klassi Eesti meistrivõistlustel alistas Suure-Jaani United’i ja Põltsamaa SK Motiiv ühendvõistkond seitsmendas voorus Tallinna FC Flora 5:1. Neli väravat viiest läks põltsamaalaste kontosse: nii Mariana Kees kui ka Kristiina Aria said kirja võrdselt kaks tabamust.

Täiseduga jätkavad Põlva FC Lootos ja Tallinna JK Legion, mõlemal on kirjas 18 punkti. Saku Sportingul on seitsmest mängust 13 ning Suure-Jaani United/Põltsamaal viiest kohtumisest 12 punkti.

Eile õhtul kohtus United Tartus tabelis kümnendal kohal oleva Tammekaga. Esmaspäeval peab naiskond Suure-Jaani staadionil oma viimase kohtumise enne suvevaheaega, kui kell 18.30 minnakse vastamisi liidrikohal oleva Põlvaga. Kõik senised kohtumised võitnud Lootos on löönud vastastele kuues mängus 42 väravat, endale on siiani lastud lüüa vaid üks. 

Noormeeste B2 vanuseklassi teise liiga turniiril alistas Põltsamaa Sport üheksandas voorus Tallinna Kalevi Jüri meeskonna 5:0. Egon Hendrikson lõi kaks ning Kristjan Heinmäe, Markus Orav ja Sander Tõnissoo igaüks ühe värava.

Tabeli tipus on võrdselt 21 punktiga Pärnu JK ja Põltsamaa Sport, järgnevad Sillamäe Kalev ja Pakri Alexela vastavalt 15 ja 13 punktiga. Põltsamaalased jätkavad meistrivõistlusi 1. augustil, kui Lille tänava staadionil kohtutakse olulises mängus pärnakatega. 

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus