Libedusetõrjest. Inimlikult

Kogu eelmise nädala jooksul olid maakonnakeskuse kõnniteed väga libedad. Tõsi, mõnes kohas oli maha visatud kildu või isegi liiva, kuid see parandas üldist olukorda vähe. Need inimesed, kes tavaliselt kümne minutiga töölt koju ja kodunt tööle said, kulutasid selleks pool tundi ja mõni rohkemgi.

Head libedusetõrje tegijad, hommikul kell 6.30 pole mõtet tööga alustades inimeste peale, kes siis juba tööl peavad olema, karjuda, et mis te nii vara meil jalus koperdate! Kusagil mujal maailmas ei alga libedusetõrje nii, nagu meil – koos tööpäeva algusega. Mujal on see ikka tööpäeva alguseks tehtud.

Mis puudutab aga autode parkimist elurajoonides, siis kuhu käsite oma auto ööseks panna? Tuppa? Või võtta hoopis kaissu, nagu  ühes vanas “Fixi” laulus soovitati? Küll aga jätab soovida teavitustöö algavast jää- ja lumekoristusest – ainult sildist maja kuulutustetahvlil jääb väheks! Meil on sotsiaalvõrgustik, linnavalitsuse kodulehekülg ja veel must miljon muud varianti – palun kasutage neid ka! Ühe sildi peale end enamasti ei liigutata, mõni ei pane seda ehk tähelegi.

blog comments powered by Disqus