EKRE esikandideerijad on Pärn, Põldaru, Suve

Riigikokku kandideerivad Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) valimisnimekirjas Jõgeva- ja Tartumaal esinumbritena Malle Pärn, Raivo Põldaru ja Kristjan Suve.

Näitleja, teoloog ja luuletaja Malle Pärn on lõpetanud lavakunstikateedri ja EELK usuteaduse instituudi. Praegu tegutseb ta ka Avinurme suveteatri kunstilise juhina. Pärn on kandideerinud Tallinna linnavolikokku Res Publica ning Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas. Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda kuulub ta 2014. aastast.

EKRE aseesimees Raivo Põldaru on üle kolmekümne aasta olnud juhtival tööl erinevates asutustes. Neljateistkümne aasta vältel juhtis ta Puurmani valla koole. Põldaru on kandideerinud riigikogu ja kohalike omavalitsuste valimistel, kuulunud Puurmani vallavolikogu ja vallavalitsuse koosseisu.

Elukutselt kalatöötleja Kristjan Suve töötab praegu Soomes. Veel kandideerivad Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas riigikokku Jõgeva vallas tegutseva ettevõtte Puumajatehase OÜ juhataja Tiit Rosin, pensionär Mati Köhler, erakonna Tartu- ja Jõgevamaa piirkonna aseesimees Kai Tennosaar, Põltsamaa ametikooli majandusala juhataja ja J. Kuperjanovi Seltsi juhatuse esimees Olev Teder, Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Timo Avi, kauaaegne kultuuritöötaja ja Alatskivi valla kohaliku elu edendaja Maret Rätsep ja mööblivalmistaja Margit Avi.

EKRE üleriigilises valimisnimekirjas on Jõgeva- ja Tartumaa kandideerijatest Raivo Põldaru kuues, Malle Pärn kahekümne kolmas, Kai Tennosaar kahekümne üheksas, Tiit Rosin kuuekümne kolmas, Mati Köhler seitsmekümne kaheksas, Olev Teder üheksakümne esimene, Maret Rätsep sajas, Timo Avi saja kaheteistkümnes ja Margit Avi saja kaheksateistkümnes.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus