Statoil laienes Adaverre

Alates veebruarist hakkab Adaveres tanklateenust pakkuma firma Statoil Fuel&Retail Eesti AS, kes on sõlminud sellele pinnale pikaajalise rendilepingu, et rajada nüüdisaegne täisteenindusjaam.


Statoil Fuel&Retail Eesti AS jaemüügidirektor Indrek Nõlvak lausus, et ühelt poolt on nad väga rahul Mäos tegutseva Statoili teenindusjaamaga, ent teisalt on Mäo ja Adavere teenindusjaama vahemaa piisavalt pikk, et väga heas asukohas paiknev Adavere teenindusjaam annaks klientidele lisaväärtust hea teeninduse, kvaliteetse kütuse ja korraliku toitlustamisega.  

Eeliseks asukoht

Adavere teenindusjaama eeliseks on selle asukoht riigi ühe intensiivsema liiklusega maantee ääres, piisavas kauguses nii Tallinnast kui ka Tartust. Indrek Nõlvak lausus, et kindlasti saab Adavere uuenevast teenindusjaamast hea ja turgutav peatumispaik, kus saab autot tankida, keha kinnitada, head kohvi nautida või ka värskeid ajalehti lugeda.

Uude Statoili Adavere teenindusjaama saab mugavalt sisse sõita mõlemast liikumissuunast.  Adavere teenindusjaamas hakatakse pakkuma miles ja milesPlus mootorikütuseid kuues tankimiskohas. Kõik tankurid varustatakse väliste makseterminalidega, mis kiirendab klientide teenindamist.

Need, kes tahavad ainult sõidukit tankida, võivad seda teha tankuri makseterminali kasutades. Need kliendid, kes tahavad pikemalt peatuda, kohvi juua, keha kinnitada või ka muid oste sooritada, saavad parkida oma sõiduki kaupluse ette ning tasuda ostude, sealhulgas tangitud kütuse eest kaupluses. 

Ehitavad mugavuspoe

Indrek Nõlvaku sõnul alustatakse peagi uue mugavuspoe ehitamist. Uut kauplust ei arendata välja mitte olemasoleva tankla kaupluse baasil, vaid Adaverre rajatakse uus, praegusest kauplusest oluliselt suurem nüüdisaegne mugavuspood, mis on avatud ööpäevaringselt.

Lisaks maitsvatele toitudele ja jookidele, saab uuest kauplusest osta ka esmatarbekaupu. Uue kauplusega sama katuse alla ehitaakse ka avarad tualettruumid. Nõlvaku sõnul plaanivad nad juba veebruari alguses alustada kütuse müügiga, samal ajal hakatakse klientidele pakkuma ka hot dog’e, võileibu ning kuumi jooke ööpäevaringselt avatud ajutisest müügipaviljonist. 

Tööd kümnele inimesele

Kaupluse ehitustööd peaksid lõppema hiljemalt aprillis. Adavere uuenevas Statoili tanklas saab tööd 10 inimest.

Indrek Nõlvaku sõnul on nad arvestanud ka sellise võimalusega, et tulevikus võidakse Tallinna-Tartu maantee uus trass Adavere asulast eemale rajada. Ent praegusel hetkel ei taha nad jätta suurepärast võimalust kasutamata ning kavatsevad tegutseda seal võimalikult kaua.

Adavere Statoili teenindusjaam 

*Miles ja milesPlus mootorikütused kuues tankimiskohas

*Kõik tankurid varustatakse väliste makseterminalidega

*Eraldi moodne mugavuspood

*Pakutakse toitu, jooke, esmatarbekaupu

*Lahti ööpäevaringselt

*Avarad tualettruumid

*Jaamas saab tööd kümme inimest

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus