Homme öösel hakkab Jõgeva helisema

Homme toimuvad Jõgeval kõige lühemate ööde kontserdid „Helisev suveöö”.

Kell 21.00 avab ürituse  Estonia vaskpillitrio Purskkaevukontserdiga kesklinna pargis.  Kui aga suveöö helin hoopis sulinaks muutuma peaks ehk kui vihma sadama hakkab, saavad  pillimehed kaubahalli trepile varju kolida. Pealtvaatajatel soovitas linnavalitsuse kultuuritöö peaspetsialist Maie Puusepp vihmavarjud ja keebid kaasa võtta, et muusika halva ilma pärast nautimata ei jääks.

Kell pool üksteist algab Päikeseloojangukontsert Suur tn 75 koduaias, kus muusikuid ja publikut võõrustab perenaine Kätlin Servet. Päikeseloojangukontserdil mängib Jõgeva muusikakooli rahvamuusikaansambel ja kitarrist Tiit Peterson koos kontratenor Ka Bo Chaniga.

Kesköökontsert toimub Kuristal perekond Saksingu koduaias ja muusikat teeb seal Soomest külla tulnud rahvamuusikaansambel Jeepit. Kontsert algab keskööl ja kestab vähemalt tunni.

„Mine tea, kui rahvas hoogu satub ja tantsuks läheb, lõpetame võib-olla varavalges,” jättis Puusepp ürituse lõpuaja lahtiseks.

Ühest kontserdipaigast teise viib soovijaid tasuta buss, mis väljub Jõgeva kesklinnast kell 22.15, veerand tundi enne teise kontserdi algust.

MARJU UUSEN

blog comments powered by Disqus