Kui siht silme ees, jõuab kaugele

 

Jõgevamaa tantsijatest pakatab positiivsust juba pikemat aega, kuid nüüd on nende energia jõudnud noorteni, kes sõidavad tantsutrennidesse ka kaugemalt.

Angrette Annamaa on JJ-Street Tantsukooli õpilaneTabiveres. Ta on avastanud endas tantsupisiku  treener Katrina Nurmoja käe all.

Angrettel ei ole küll jutustada pikemast tantsukogemusest, kuid ta ei suuda uskuda, kui palju saab lühikese ajaga üks huviring elule juurde anda. “Kuigi olen üpris vähe käinud JJ-Street Tabivere trennides, on see mulle juurde andnud lühikese ajaga väga palju, sest olen muutunud julgemaks ning saanud palju kogemusi,” rääkis ta.

Katrina Nurmoja rääkis, et tegelikult elab Angrette  Äksis, kuid sõidab iga nädal kohale just tantsutreeningu pärast. “Angrette on osalenud treeningutes küll vähe, kuid mind paneb imestama õpilase tahe osaleda, et ta sõidab otse ühest trennist teise kasvõi rattaga, kui teistmoodi ei saa!” rääkis Katrina Nurmoja.

Jõgevamaa noored on saanud hoo sisse rohkem kui kunagi varem ning rõõm on näha, et talente sirgub aina juurde. Tuult tiibadesse!

LENEL KARU

blog comments powered by Disqus