Küünetehnik sai Kesk-Eesti ärikeskuses avarama ruumi

Jõgeva kesklinnas Kesk-Eesti ärikeskuse hoones töötav küünetehnik Maigi Tammaru on kolinud samas majas uude ruumi, kus on võimalik pakkuda ka pediküüriteenust.

Küünetehnik Maigi Tammaru, kes on Maisky OÜ juhatuse liige, ütles, et Kesk-Eesti ärikeskuse teisel korrusel paiknev uus tööruum on eelmisega võrreldes avaram ja aknaga ning sobib igas mõttes paremini nii klientidele kui ka teenindajale.

Kesk-Eesti ärikeskuses tegutsen teist aastat. Nüüd saan pakkuda ka pediküüriteenust.  Spetsiaalne tool selleks oli varemgi olemas, kuid eelmisse ruumi see lihtsalt ei mahtunud,” lausus ta. Tammaru sõnul tellitakse temalt aga ennekõike sõrmeküünte hooldust ehk geelküünte paigaldamist ja maniküüri. “Kliente on igas vanuses, koolitüdrukutest pensioniealisteni. Moed muutuvad pidevalt. Suvel soovitakse rohkem erksamaid, sügisel ja talvel tumedamaid toone. Klassikaline prantsuse maniküür on aga moes igal aastaajal. Mõni soovib ka, et iga küüs eri värvi oleks,” ütles Maigi.

“Teenindamiseks kuluv aeg sõltub protseduuridest. Kliente, kes tellivad geelküüned, saan päevas tavaliselt vastu võtta viis,” ütles ettevõtja, kes saanud küünetehniku kutsetunnistuse Tartu kutsehariduskeskuses ja osalenud mitmetel koolitustel nii Tallinnas kui Tartus.

“Küünetehniku töös ning ka ripsmete ja kulmude värvimises, millega samuti tegelen, on Jõgeval üsna  tugev konkurents. Selle teenuse pakkujate täpset arvu ei tea öeldagi. Edu konkurentsis määravad ennekõike hinnad, staaž ja ka inimeselt inimesele liikuv info, mis soodustab püsivama klientuuri tekkimist,” nentis Maigi Tammaru.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus