Kas tänavune puhkus on veel ees? Mida sel ajal ette võtate?

Mare, kodune

Praegu ma tööl ei käi. Aga kui töötasin, siis võtsin puhkust ühe nädala kaupa. Samas mulle meeldiks, kui puhkus oleks kuu aega järjest. Ühe kaunima puhkusepaigana tuleb praegu meelde Haapsalu. Tõeliseks puhkamiseks tuleks kodust kaugemale sõita. Kooliajal käisin emaga koos Musta mere ääres ja siis nägin, et kodustest toimetustest eemal olles sai ka ema tõeliselt puhata.

 

Erik, ettevõtja

Olen ise enda peremees ja otseselt puhkust mul ei ole. Praegu tegin just nädalavahetuse puhkamiseks vabaks. Toimetan oma talus, kus tuleb loomade eest hoolitseda ning talvel metsa teha. Kunagi käisin töövõtja rollis olles välismaal reisimas. Siis mõtlesin, et küll siin Eestis jõuab alati ringi sõita, aga tegelikult eriti pole jõudnudki. Puhkus peaks olema ikka suvisel ajal.

 

Taimi, FIE

Minul tegelikult puhkust ei olegi. Töövõtjana käisin puhkuse ajal maal vanemate juures, eriline reisija ma ei ole. Rannas sai ikka käidud. Lähematest randadest tuleb praegu Kauksi meelde. Mere äärde mind ei tõmba. Vahel mõtlen küll, et võiks ka sellises ametis töötada, kus puhkust saaks võtta, aga praegu on elu selline.

 

Annely, kodune ema

Praegu olen lastega kodus. Tööinimesena käisin puhkuse ajal maal tuttavate juures, vahel Peipsi ääres. Kunagi sai Piusa koopaid uudistamas käidud, samuti Pärnus ja mujal. Kui lapsed suuremaks kasvavad, siis tahaksin koos nendega mere äärde minna. Puhkus peaks alati suvisel ajal olema ja mulle meeldiks puhata kuu aega järjest.

 

Ott, operaator

Pool puhkust on läbi ja pool veel ees. Ehitasime maal maja ja tegime remonti. Tuleval nädalal on plaanis sõita koos sõpradega Berliini. Varem olen ma küll bussireisidel käinud, aga autoga ja omal käel, nagu nüüd läheme, mitte. Eestis olen puhkuse ajal käinud Pärnus, Lahemaa rahvuspargis ja muudes kaunites paikades. Ka Võsul on saanud käia. Kui ilmad võimaldaksid, siis tahaks ka tänavu Võsule puhkama minna.

 TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus