Keuruu ja Jõgeva Lions-klubid toetasid lastelinnakut

 

Jõgeva linnapäevade ajal avatud lastelinnakut külastanud Soome sõpruslinna Keuruu Lions-klubi üks eestvedajaid Olli Haapanen tegi annetuse lastelinnaku organiseerinud mittetulundusühingule Jõgeva Perekeskus. Söögi- ja joogipoolise eest lastelinnakus hoolitses ka Jõgeva Lions-klubi.

Keuruu Lions-klubi esindaja Olli Haapanen kinkis lastelinnaku projekti juhtinud mittetulundusühingule Jõgeva Perekeskus 200 eurot. Jõgeva lionid tõid omalt poolt lastelinnakusse mahla ja pirukaid, mida ostes oli samuti võimalik annetus teha.

“Algul plaanisime pannkooke küpsetada. Konsulteerides toitlustuspedagoogi Anneli Petersoni ja meie klubisse kuuluva arsti Kalle Piiskoppeliga, otsustasime aga lastelinnakusse tervislikumat toitu tuua. Tegime valiku lihapirukate kasuks, mida tellisime Põltsamaa ametikoolist. Ühtlasi sai tutvustada lastele ja noortele Põltsamaa ametikoolis õpetatavat kokanduse eriala,” ütles Jõgeva Lions-klubi sekretär Vahur Kukk. “Nii Keuruu kui ka Jõgeva lõviklubilased aitasid oluliselt kaasa lastelinnaku päeva kordaminekule. Loodame mõlema klubiga koostööd ka edaspidi,” lausus MTÜ Jõgeva Perekeskus juhatuse liige Liina Stamm.

Vahur Kukk andis Olli Haapanenile ülevaate Jõgeva Lions-klubi tänastest ja tulevastest tegemisest. Jõgeva klubi asutajaliikme,  koorilaulja Jaan Järvega oli kõneaineks “lõvide” osalemine Eesti kultuurielus.

Olli Haapanen, kes on ka Keuruu Lions-klubi ajalootoimkonna esimees, kinkis Jõgeva klubikaaslastele pühendusega raamatu, mille ta koostas 1964. aastal loodud Keuruu Lions-klubi viiekümnendaks aastapäevaks.

JAAN LUKAS 

blog comments powered by Disqus