Vudila mängumaal silmatäpsust proovida relvasimulaatoril

Kaiaveres tegutseval Vudila mängumaal on alanud suvehooajal puhkamis- ja meelelahutusvõimalused varasemast mitmekülgsemad ja huvitavamad. Üheks  põnevamaks elamuseks tõotab kujuneda  laskmine relvasimulaatoriga.

Vudila rajaja Kajar Lemberi sõnul on 2014. aasta suvehooaja märksõnadeks kindlasti üle 60 meetri pikkune liutoru.

“Tegelikult sai see paika küll juba eelmise aasta augustis, kuid selleks ajaks oli hooaja kõrgpunkt läbi. Kõigil, kes käisid meil viimati eelmise aasta juunis ja juulis, on üks väga vinge veeatraktsioon veel proovimata. Lisaks oleme täiendanud ülemist mängutuba. Laiendatud on oluliselt elektrooniliste mängude valikut. On kaks mänguruumi, kus ühes x-boxid ja play-stationid ning teises täpsus- ja autorallimängud. Oleme 100 protsenti uuendanud oma ATV-pargi mõlemat motorada. Nooremaid ATV-sõpru ootavad uued 50m3 SMC-d ja täiskasvanuid CF MOTO 500m3 ATV-d.

Paari nädala pärast on päris uue atraktsioonina võimalik täpsust proovida ka vahval relvasimulaatoril, kus “tulistada” saab ehtsa Galil-tüüpi automaadiga. Padrunite asemel jõuab märklauani küll laserkiir, kuid tunne on ehe.

Loomulikult toovad uued atraktsioonid juurde ka lisatöökohti. Juba praegu on selge, et sel aastal on iga päev vähemalt kahte-kolme inimest rohkem vaja kui eelnenud aastatel.    

Tööd umbes neljakümnele inimesele

Kokkuvõttes pakub Vudila suvel toitlustajatena ja platsiinstruktoritena tööd ligi neljakümnele inimesele. Suures osas on meie töötajad kodumaakonnast ja Tartust pärit noored,” rääkis Lember.

Tänu headele naabritele, saame laiendada oluliselt parkimisala ja loodetavasti mahuvad külastajate autod sel suvel parkima selleks ette nähtud kohtadesse ning teeservad on üldjuhul autovabad – see on turvalisuse huvides väga oluline nii meie külastajatele kui ka möödasõitjatele,” märkis Lember.

“Sel aastal lisandub Vuti bistroo menüüsse ka uusi toite. Jätkame kindlasti juba eelmisel aastal avatud pannkoogikohvikuga ning arvatavasti on juurde tulemas pitsa söömise võimalus. Kokku on Vudilas avatud neli erinevat toitlustuskohta ja plaan on juulis avada veel üks kiosk, kust on lisaks jäätisele ja kohvile võimalik ka kerget einet osta.

Toitlustamise osas on Vudila-taolistes asutustes suurem probleem kindlasti see, et planeeri niipalju kui tahad, ikka täpselt ei tea, kas järgmisel päeval on söögisoovijaid sada või hoopis tuhat. Aga me ei nurise ja peame olema valmis mõlemaks variandiks. See valmisolek paraneb iga aastaga,” kinnitas ta.  

Sündisid lamba- ja kitsetalled

Lemberi sõnul rõõmustasid sel kevadel järelkasvuga Vudilas elavad lambad ja kitsed. “Usun, et pisikesed talled pakuvad lastele suurt rõõmu. Suve jooksul võib loomapere saada veel täiendust mõne haukuva või röhkiva tegelase näol. Endiselt elavad Vudilas vutid Vuta, Vurr-Leen ja Vurle, samuti küülikud, kes lasevad endale pai teha. Meil on ka hobused ponidest raskeveohobuseni. Lapsed saavad sõita nii vankriga kui ka ratsa,” lisas Lember.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus