Kuremaa supelrannast avaneb järvele “miljonivaade”

Pühapäeva õhtul avatakse koos lastekaitsepäeva tähistamisega Jõgeva vallas Kuremaa supelrand. Ranna uueks haldajaks on sihtasutus Kuremaa Turismi- ja arenduskeskus.   Rannahoone kohvik näeb pärast uuendustöid kenam välja ja seal on ka rohkem kohti. Kuremaa Turismi- ja arenduskeskuse juhatuse liikme Annika Tagaküla sõnul avatakse Kuremaa supelrand pidulikult pühapäeva õhtul kell seitse. “Tseremoonias on üsna palju lastekaitsepäeva hõngu. Muusikat teeb omakandi ansambel “Retopop”. Paate ja vesijalgrattaid laenutatakse soodushindadega,” märkis ta.

“Kuremaa rannahoone juurde on ehitatud terrass, kus on toolid ja lauad. Seal saab süüa-juua ning lihtsalt vabas õhus olla.

Mitmete tänavu rannas käinute arvates avaneb rannahoone terrassilt Kuremaa järvele ainulaadne n-ö miljonivaade. Rannahoone kohvikus on sees ja väljas kokku viiskümmend istekohta. Söökide-jookide muretsemiseks on sõlmitud lepingud mitmete tuntud firmadega. Kohvikut saab ka pidudeks reserveerida. Kohviku aknad kaunistame fotodega Kuremaa järves elavatest kaladest,” rääkis Tagaküla.

“Äsjastel palavatel päevadel oli rannas mitusada inimest. Ilusate ilmadega on meie rand alati rahvarohke olnud,” lisas Kuremaa Turismi- ja arenduskeskuse juht. Turvalisuse ja korra eest rannas hoolitseb Kuremaa Vabatahtlik Järvepääste Ühing eesotsas Janar Hannolaineniga.

“Kuremaa supelranda on hallanud mitmed ettevõtted. Kuremaa Turismi- ja arenduskeskus on Jõgeva valla sihtasutus, mille tegevusvaldkonnaks on Kuremaal paiknevate vallale kuuluvate hoonete haldamine, korrashoidmine, ideede genereerimine ja elluviimine, et  need hooned kasutamist leiaksid. Loodame, et lähiajal muutub Kuremaa rand veelgi kaunimaks ja siinne teenindus kvaliteetsemaks,” lausus Jõgeva vallavalitsuse majandusspetsialist Uuno Laul. 

i

JAAN  LUKAS

blog comments powered by Disqus