Lühidalt

Olete oodatud!

Kauaaegne Põltsamaa keskkooli direktor Kalju Teras oli hinnatud koolijuht, aktiivne ühiskonnategelane ja võimekas spordimees. Tema meelisaladeks kergejõustikus olid odavise, teivas- ja kõrgushüpe, heal tasemel mängis ta korv- ja võrkpalli.

Kalju Terase 23. mälestusvõistlused kergejõustikus, kus võisteldakse kuulitõukes, odaviskes, ketta-, vasara- ning raskusheites, peetakse eeloleval laupäeval, 17. mail algusega kell 11 Põltsamaa ühisgümnaasiumi harjutusväljakul. Kõik spordiveteranid on oodatud!

Petangi vabariiklikud meistrivõistlused Põltsamaal

Petangimäng on saanud paljudele spordiveteranidele lemmikspordialaks kõikjal vabariigis. Eriti innukalt mängitakse petanki Võru-, Ida- ja Lääne-Virumaal, pea- ja ülikoolilinnas. Aastaid on korraldatud sellel igale eale sobival spordialal vabariiklikke meistrivõistlusi, sõpruskohtumisi linnade,  valdade, külade vahel.

Käesoleva aasta vabariigi spordiveteranide meistrivõistlused petangis viiakse 24. mail läbi Põltsamaal. Naised võistlevad vanusegruppides 35-44, 45-59, 60-69 ja 70 aastat ning vanemad, mehed aga 35-49, 50-59, 60-69 ning 70 aastat ja vanemad.

Maakonna mänguhuvilistele toimub turniir 18. mail algusega kell 11 Põltsamaa ühisgümnaasiumi hokiväljakul. Seal  selgitatakse välja tublimad, kes võistlevad 24. mail kui Jõgevamaa spordiveteranid.

VILLU OJASSALU

blog comments powered by Disqus