Jõgeva SK Noorus-96 alistas võitluslikus kohtumises Raasiku

 

Jõgeva SK Noorus-96 jalgpallimeeskond alistas möödunud reedel Raasiku kunstmuruväljakul peetud Eesti meistrivõistluste teise liiga ida-põhjagrupi turniiri kolmanda vooru kohtumises Raasiku FC Joker 1993 1:0.

Nooruse algkoosseisus mängisid Rauno Pristavka, Reio Praats, Kristjan Kuldmägi, Jürgen Hiljurand, Mihkel Kukk, Mario Tikerberi, Kaarel Põldma, Vladimir Ingver, Priit Jõeäär, Mairo Tikerberi ja Andro Lepp. Vahetusest tulid mängu ka Timo Limberg, Nikolai Roop ja Andrei Zevakin.

Jõgevalaste treeneri Igor Orlovi sõnul olid platsil võrdsed vastased ning kogu mäng oli väga võitluslik ja põnev. “Meie väravavaht Rauno Pristavka tegi mitu supertõrjet,” rääkis Igor Orlov. “Mängu lõpus sai ta aga kergelt vigastada ning vahetasin ta Timo Limbergi vastu.”

 Mängu ainsa värava lõi Mario Tikerberi kohtumise 22. minutil. “Tema löök vasaku jalaga oli fantastiline!” kiitis treener.

Kolme vooru järel jätkavad täiseduga Paide Linnameeskonna II võistkond ning Tallinna Dünamo. 6 punkti on Võru JK-l ning neli punkti kuuel meeskonnal, sealhulgas ka Jõgeval.

Pühapäeval kell 12.00 on Paide kunstmuruväljakul jõgevalaste vastaseks Türi Ganvix JK. 3. mail kell 15.00 peab Noorus aga hooaja esimese kodumängu: Jõgeva aleviku staadionil ollakse vastamisi Tallinna FC Levadia III meeskonnaga.

 

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus