Aprill! Aprill!

 

Kas teile ikka anti täna hommikul teada, et teil on nina must, pluusi sees auk, jakiselg valge….?

Ah ei öeldudki midagi sellist, ja akna juurde veidra väljanägemisega lindu vaatama kah ei kutsutud? Kahju küll, kui see tore komme aprillikuu esimesel päeval teisi ninapidi vedada ja ise n-ö lohku tõmmatud saada hääbuma kipub.

Peab tunnistama, et villaseviskamine on tõepoolest tõsine asi ja alati teatud riskiga seotud. Juba aastakümnete eest teadsid koolijütsid enam-vähem täpselt, millise õpetaja eest võis end tunni alguses pinkide alla peita, kellele kriidiotsale liimi pintseldada, tahvlilapi alla veepommi sokutada… ja kelle puhul tõid sellised trikid kaasa patukahetsusretke direktori kabinetti.

Naermine pidavat organismis C-vitamiini tootma, seega on hea nali igal juhul tervislik.

Inimesed on aga väga erinevad. Nendega, kel naljasoon puudub, pole mõtet riskida. Suunad  seesuguse tõsimeelse ja otsast otsani asise kuhugi, kus midagi poole hinnaga või tasuta jagatavat… ja kui tühikäigu ära teeb, tuleb tagasi ja kannab su peale pikalt kauna, vaat siis!

Aga kõigele vaatamata… Kas olete ikka korralikult kontrollinud, ega teil pole põsk hambapastane, mütsil õnnetoov kingitus linnukeselt, kampsun tagurpidi seljas, sokid eri paaridest???

1.  aprill 2014

blog comments powered by Disqus