Firma Pappa Pizza Jõgeva kohvik hakkas külastajatele lisaks pitsadele ja teistele suupistetele pakkuma ka kalast või mereandidest valmistatud sushit, mille menüüsse võtmise mõte tekkis juba söögikoha avamise ajal.
Jõgeva kesklinnas asuva Pappa Pizza perenaine Meeri Eiber kinnitas, et neil oli juba alguses mõte hakata ka sushit pakkuma, kuid esialgu ei hakatud nii uut toitu menüüsse võtma. “Möödunud aasta lõpul alustasime koolituste ja harjutamisega. Praegu pakume klassikalisi sushisid, mis on rahvale rohkem tuntud, kuid tulevikus täieneb menüü veelgi. Päevakandik sisaldab kaheksat sushipala koos lisanditega,” rääkis ettevõtja.
Selle kohta, kuidas sushide menüüsse võtmine on külastatavust mõjutanud, on tema sõnul praegu veel vara hinnangut anda. “Ettetellimisi tuleb rohkem nädalavahetusteks, sest sushi on hea vaheldus peolauale. Sushit tellivad rohkem nooremad kliendid, ja et see toit on ka figuurisõbralik, eelistavad seda naised,” lisas Meeri Eiber.
i
JAAN LUKAS